Red70centimeter
Deze WebSite dood?

Deze WebSite dood?

Gepost door pss0ft op 29 apr : 08:24
In het gastenboek werd de vraag gesteld of deze WebSite een stille dood was gestorven. Nee hoor. Dit is niet het geval. Wij blijven strijden voor de verwijdering van al het DGPS gebeuren uit de 70cm. band en voor het terug krijgen van de primaire status in de hele band.

Er is alleen op dit moment weinig nieuws omtrent dit gebeuren. Niet van de Divisie Telecom, niet van de beide verenigingen. Van niemand eigenlijk. Dat is wel jammer. Het is dus erg stil omtrent dit onderwerp. Stilte voor de storm?

Over storm gesproken. Het lijkt erop dat de meeste Zend-Amateurs het niets kan schelen met wat er gebeurd betreffende de 70cm. band. Een beperkte groep op deze website laat zich af en toe wat horen, maar het is allemaal heel gelaten en tam. Op deze manier krijgen ze bij de Divisie Telecom niet het idee dat het erg leeft. Dus bij deze roep ik op om the bloggen op de eigen WebSites, onze banners te plaatsen op de eigen WebSites, berichten achter te laten in de chat/shout-box, te discusseren in de forums over de van belang zijn de onderwerpen, etc etc...

Kortom: we moeten de boel wat opschudden !!!printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
< <1